Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Adoptats (Pàgina 1 de 2)

ROY

Mascle. Data de naixement: 21-3-2021.El Roy va arribar amb el seu germà, que ja va ser adoptat. Ara s’ha fet molt amic de l’Iscra, amb qui comparteix jocs i passejades. És un gos molt bo, però una “cabreta boja” que encara necessita aprendre moltes normes. És juganer i actiu, és molt jove i necessita activitat diària. Surt molt bé amb corretja, tot i que és una mica poruc amb les coses que no coneix.

JAZMIN

Femella. Data de naixement: 30-9-2020.Aquesta bonica gateta va ser recollida al Polígon Industrial de Berga i ningú l’ha reclamat, així que ja la tenim a punt per adoptar.És mansa, molt dolça i li encanten les carícies. Pot conviure amb altres gats. És tranquil·la i li busquem una llar on li puguin donar tota l’estima que tan necessita.

Seti

Mascle. Data de naixement: 13- 6 – 2021.Aquest petitó va ser recollit a la zona de les piscines de Berga juntament amb la seva germana, la Runa, que ja ha trobat una bonica llar.Com a bon gató és juganer, molt simpàtic i dolç. Li encanta que li rasquis la panxa i, quan el tens en braços, el seu ronroneig ens diu que li encanta. Això sí, menja molt i és un golafre. És guapíssim i esperem trobar-li una llar ben aviat.

DALILA

Femella. Data de naixement: 24-06-2021.Va ser recollida a Puig-Reig fa uns dies i ningú l’ha reclamat. Ara ja està preparada per ser adoptada. És una gateta mansa i afectuosa. L’estem introduint al grup i es porta molt bé amb tota la colla. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.

Guido

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Guido i el Leone són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per aquests dos petitons.

Leone

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Leone i el Guido són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per a aquests dos petitons.

MOON

Tot i que encara no tenim clar el sexe, el petitó va creixent ben fort i bonic a la seva casa d’acollida! Esperem trobar-li una llar ben aviat! Té quatre setmanes d’edat i ja és una mica trapella!

TIRVIA

Femella. Data de naixement: 9-9-2020.A la Tirvia la van recollir al C/Bruc de Berga juntament amb el Gerri. Els dos estaven al carrer ben atemorits. Creiem que són gats d’interior i que han conviscut amb família.  La Tirvia és molt bufona i dolça,  molt mansa, tot i que està una mica espantada pels canvis que ha tingut els últims dies. Pensem que la família que l’adopti quedarà ben enamorada d’aquesta xicarrona! 

GERRI

Mascle. Data de naixement: 4-3-2020. Al Gerri el van recollir al C/ Bruc de Berga juntament amb la Tirvia. Els dos estaven al carrer ben atemorits. Creiem que són gats d’interior i que han conviscut amb família. És un gat molt gran, espectacular, guapíssim i el seu caràcter és immillorable. És molt bo i afectuós, de seguida es posa de panxa enlaire per rebre carícies i “mimos”. Es fa estimar! 

Jinks

Mascle. Data de naixement: 30-6-2020. 
El Jinks i el Préssec van ser recollits a la zona de l’escola La Salle de Berga. Creiem que són germans i que han conviscut en una llar amb una família, ja que són molt bons, afectuosos i juganers. Esperem que ben aviat trobin una llar per sempre! 

« Entrades més antigues