Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Adoptats (Pàgina 1 de 2)

Guido

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Guido i el Leone són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per aquests dos petitons.

Leone

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Leone i el Guido són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per a aquests dos petitons.

MOON

Tot i que encara no tenim clar el sexe, el petitó va creixent ben fort i bonic a la seva casa d’acollida! Esperem trobar-li una llar ben aviat! Té quatre setmanes d’edat i ja és una mica trapella!

GERRI

Mascle. Data de naixement: 4-3-2020. Al Gerri el van recollir al C/ Bruc de Berga juntament amb la Tirvia. Els dos estaven al carrer ben atemorits. Creiem que són gats d’interior i que han conviscut amb família. És un gat molt gran, espectacular, guapíssim i el seu caràcter és immillorable. És molt bo i afectuós, de seguida es posa de panxa enlaire per rebre carícies i “mimos”. Es fa estimar! 

Coco

Encara no tenim clar el sexe. Data de naixement: 9-4-2021.No cal que expliquem les característiques, només cal veure les fotos… Està per menjar-se’l a petons!!!Aquesta setmana començarà a menjar sòlid, però de moment encara pren biberó.

ARCHIE

Mascle. Data de naixement:  1 – 2 – 2018.L’Archie va entrar en unes condicions molt dolentes,  va passar uns dies al veterinari, ja que el seu estat de salut era molt preocupant. Ara, ja recuperant-se de totes les penúries,  podem posar-lo en adopció. És un gat una mica tímid, però molt afectuós. Poc a poc va agafant confiança i estem segurs que ben aviat li trobarem una casa meravellosa. Ens ajudeu a trobar-li?   

CARBÓ

Mascle. Data de naixement: 1-2-2018.El Carbó és un gat molt simpàtic i afectuós, està acostumat a viure en família, tot el què vol és companyia i esperem que ben aviat trobi la seva llar.Molta sort, Carbó!

Orri

Mascle. Data de naixement: 10-10-2015. Alçada: 52cm.
L’Orri va aparèixer a Castell de l’Areny. Ja han passat molts dies i el posem en adopció. Està castrat, vacunat, testat, xipat… Ara només queda trobar-li una llar i esperem que sigui ben aviat!
És un gos molt bo, simpàtic i afectuós, perfecte amb la gent (tant homes, com dones, com nens). Li encanta tenir companyia, surt molt bé amb corretja i li agrada molt passejar. És molt net a la gàbia. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.
Pel què fa al nas, el veterinari creu que pot ser de naixement o d’una ferida molt antiga i que no s’hi pot fer res. Diu que si se li tanca quirúrgicament, llavors pot tenir problemes amb la respiració. Així que sembla ser que només és un problema estètic, per tant, es quedarà així que és guapíssim!!!

Queca

Femella. Data de naixement: 5-8-2020. Us recordem que la Queca va ser trobada a Avià atropellada i amb un cop al cap. Va estar uns quants dies ingressada al veterinari però, com veieu, ara està ben guapa! És un encant i molt dolça. Està en una casa d’acollida on la cuiden molt bé, però necessitem adopció per a ella.  

Ninu

Mascle. Data de naixement: 15 – 5 – 2018.
Va ser trobat a Cal Bassacs (Gironella) amb ferides al cap que s’estan tractant i curant. El Ninu és un gat molt bo, dolç i afectuós, la qual cosa ens fa pensar que ha conviscut en família. S’entén amb altres gats i gossos, pot conviure amb qualsevol tipus de família. El tenim en una casa d’acollida, on el cuiden molt bé, però necessitem adopció per a ell.

« Entrades més antigues