Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Adoptats (Pàgina 1 de 5)

KÈNIA 

És bonica, bona, afectuosa… En resum, és una nineta. Té uns dos mesos d’edat. Va ser recollida a Cal Rosal (Berga). La tenim d’acollida a casa de la Pilar, però necessitem adopció per a ella.

KOLDO 

Mascle. Data de naixement: 13-12-2017. Alçada: 44cm. 

El Koldo és un altre dels 8 nou arribats. Com els seus companys, té molt bon caràcter, és simpàtic i força obedient. Surt molt bé amb corretja i li encanta sortir a passejar. Es porta molt bé amb els altres gossos, tant mascles com femelles. Amb els humans també és molt bo i creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família que no tingui gats.

TITO 

Mascle. Data de naixement: 15-9-2020. Alçada: 53cm. Seguim presentant el grup dels 8 nou arribats i ara és el torn del TITO que, com veieu, és un gos molt bonic i molt bo.  És afectuós i li encanten les carícies. És molt jove i necessita cremar energia, és juganer i simpàtic.  Surt bé amb corretja i és perfecte amb altres gossos, tan t mascles com femelles. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família que sigui activa.  

CALINDO 

Mascle. Data de naixement: 13-10-2018. Alçada: 46cm. Un altre gos encantador, amb molt bon caràcter. S’entén amb els altres gossos, tant mascles com femelles, i amb els humans és encantador, sempre busca una carícia. Surt bé amb corretja, és obedient i força tranquil.  Estem segurs que qui l’adopti s’endurà un tresor!

ALFRED 

Mascle. Data de naixement: 28-3-2019. Alçada: 41cm. 

Continuem amb la presentació del grup dels 8 nou arribats. 

Un altre simpàtic gosset, molt afectuós i amb molt bon caràcter. S’entén molt bé amb mascles i amb femelles, i amb els humans es mostra molt dolç. Sempre està preparat per posar-se de panxa enlaire perquè li facis carícies. Surt bé amb corretja i creiem que pot conviure amb quasevol tipus de família.

MARGARITA

Femella. Data de naixement: 23-10-2020. Alçada: 43cm.

Una altra preciositat del grup dels 8 nou arribats. 

És bonica, dolça i té molt bon caràcter. S’entén molt bé amb mascles i amb femelles. També és molt bona amb homes, dones i nens. Surt bé amb corretja. Per la seva mida i caràcter, creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.

GOBLIN

Mascle. Data de naixement: 15-5-2021. Alçada: 44cm.

Aquest bonic gosset és un dels 8 que ens han arribat fa pocs dies. Encara està una mica prim, però segur que d’aquí pocs dies estarà ben bufó. S’entén molt bé amb altres gossos, tan mascles com femelles. Surt bé amb corretja, tot i que en un principi es mostra una mica temorós. És afectuós i té molt bon caràcter. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.

THOR

Mascle. Data de naixement: 16-3-2020. Alçada: 73cm. Té molt bon caràcter, tot i que en un principi es mostra una mica temorós. Quan agafa confiança, és un gos molt dolç i afectuós. S’entén amb mascles i femelles, és una delícia sortir a passejar amb ell, va molt tranquil i sempre al teu costat. Com podeu veure, és una preciositat de gos que busca una llar on se l’estimin tal i com es mereix!

FLOC

FLOC – ARAMIS EN ADOPCIÓ:Mascle. Data de naixement: 25-4-2018. Alçada: 74cm.Tot el què podem dir d’aquest gos tan bonic és positiu: afectuós, bo, obedient, s’entén amb mascles i femelles, també amb humans (homes, dones i nens) i és una meravella passejar-lo. Estem ben convençuts que pot fer feliç a qualsevol tipus de família que se l’estimi tal i com es mereix. El seu passat ha quedat enrere, ara se li obre un bonic futur!

DENVER

Mascle. Data de naixement: 4-6-2018. Alçada: 55cm. El Denver i la que creiem que és la seva germana, la Dallas, van ser recollits a Berga en unes condicions pèssimes. Si ho recordeu, en una anterior publicació, ja vam comentar que creiem que les ferides que tenien per tot el cos eren degut a “baralles”.Han estat amb tractament, tot i que encara han de tornar a fer revisió veterinària, però creiem que ja és hora de presentar-los. Tant l’un com l’altre tenen un caràcter boníssim, s’entenen amb tothom (homes, dones i nens), són molt afectuosos, obedients i surten molt bé amb corretja, però tenen una força increïble, la qual cosa s’haurà de tenir en compte a l’hora de trobar una família.  El què si que us podem assegurar és que la seva estima serà infinita!  

« Entrades més antigues