Breed: Gat

Gats en adopció

IZZY

Gat femella. Data de naixement aproximada: 15-5-2023.

També és de la colla dels gatons recollits a La Nou de Berguedà.

Ella és una mica més tímida, però quan l’agafes a coll ronroneja tota l’estona i es posa panxa enlaire perquè li facis carícies.

És força tranquil·la i pot conviure (com tots) amb altres gats.

Està vacunada, desparasitada i amb els tests negatius.

BITXO

Gat mascle. Data de naixement: 15-7-2021.

És una mica “trasto”, però ens té el cor robat. És el primer a rebre’ns quan entrem a l’habitació dels gats, li agraden les carícies i, sobretot, els jocs. Qualsevol cosa li fa gràcia però, aixó si, quan està una mica esverat, les ungles les fa anar ràpid. Llavors l’hem de renyar una mica i ho entén.

MININA

Femella. Data de naixement: 15-9-2015.La Minina va arribar ja fa uns quants mesos de la zona del Mercadal de Berga. Estava malalta, amb pulmonia i deshidratada. Va estar unes setmanes ingressada d’urgències, però ara està sana i molt bonica. És molt poruga i costa d’agafar, tot i això cada vegada està més relaxada i creiem que pot trobar una llar on tinguin experiència amb gats, i ella podrà ser feliç. Sort petitona! 

KERRY

Mascle. Data de naixement: 4-10-2019.És una mica tímid, ell es deixa tocar, però és una mica poruc. Creiem que en una llar es trobaria més segur. Va arribar una mica prim, però ara fa goig, està molt maco. S’entén molt bé amb tota la colla de gats de la protectora

BIMBO

Mascle. Data de naixement: 15-1-2015.Primer de tot… Què difícil és fer fotos als gats negres!!! Però… Què guapos que són!!!! El Bimbo ens el van portar d’Avià, en un estat molt dolent: ple de paparres, deshidratat, amb diarrees… El pitjor ja ha passat i podem posar-lo en adopció. És un gat molt bo i afectuós, però és molt territorial i ja s’ha fet l’amo de l’habitació. Pot conviure amb altres gats, tot i que creiem que el millor per a ell seria ser gat únic a casa.  Prometem fer una altra sessió de fotos.