Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gat

DALILA

Femella. Data de naixement: 24-06-2021.Va ser recollida a Puig-Reig fa uns dies i ningú l’ha reclamat. Ara ja està preparada per ser adoptada. És una gateta mansa i afectuosa. L’estem introduint al grup i es porta molt bé amb tota la colla. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.

BIMBO

Mascle. Data de naixement: 15-1-2015.Primer de tot… Què difícil és fer fotos als gats negres!!! Però… Què guapos que són!!!! El Bimbo ens el van portar d’Avià, en un estat molt dolent: ple de paparres, deshidratat, amb diarrees… El pitjor ja ha passat i podem posar-lo en adopció. És un gat molt bo i afectuós, però és molt territorial i ja s’ha fet l’amo de l’habitació. Pot conviure amb altres gats, tot i que creiem que el millor per a ell seria ser gat únic a casa.  Prometem fer una altra sessió de fotos.

TIRVIA

Femella. Data de naixement: 9-9-2020.A la Tirvia la van recollir al C/Bruc de Berga juntament amb el Gerri. Els dos estaven al carrer ben atemorits. Creiem que són gats d’interior i que han conviscut amb família.  La Tirvia és molt bufona i dolça,  molt mansa, tot i que està una mica espantada pels canvis que ha tingut els últims dies. Pensem que la família que l’adopti quedarà ben enamorada d’aquesta xicarrona! 

Jinks

Mascle. Data de naixement: 30-6-2020. 
El Jinks i el Préssec van ser recollits a la zona de l’escola La Salle de Berga. Creiem que són germans i que han conviscut en una llar amb una família, ja que són molt bons, afectuosos i juganers. Esperem que ben aviat trobin una llar per sempre! 

Prèssec

Mascle. Data de naixement: 30-6-2020. El Préssec i el Jinks van ser recollits a la zona de l’escola La Salle de Berga. Creiem que són germans i que han conviscut en una llar amb una família, ja que són molt bons, afectuosos i juganers. Esperem que ben aviat trobin una llar per sempre! 

DARK

Gat mascle. Data de naixement: 1-6-2018.El Dark va ser trobat ferit a la carretera comarcal, a l’alçada de la sortida de Berga centre. Es deixa tocar fàcilment, tot i que de moment, quan el vols agafar a coll, s’espanta i s’escapa. Creiem que amb paciència arribarà a ser un gat mans. Necessita una família que pugui donar-li la confiança que tant li fa falta. Com veieu, és un gat preciós!