Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gat (Pàgina 1 de 2)

Gats en adopció

OLIVIA

Gat femella. Data de naixement aproximada: 10-5-2022.

També és de la colla dels gatons recollits a La Nou de Berguedà, tot i que creiem que és la mare de la resta, però només és una suposició.

Té bon caràcter, és dolça i bonica, tot i que està una mica estressada per haver de compartir l’espai amb la resta de gats, que en són uns quants, però ho comença a acceptar i la veiem més relaxada.

Està vacunada, desparasitada i amb els tests negatius. Les properes setmanes començarem amb les castracions.

IZZY

Gat femella. Data de naixement aproximada: 15-5-2023.

També és de la colla dels gatons recollits a La Nou de Berguedà.

Ella és una mica més tímida, però quan l’agafes a coll ronroneja tota l’estona i es posa panxa enlaire perquè li facis carícies.

És força tranquil·la i pot conviure (com tots) amb altres gats.

Està vacunada, desparasitada i amb els tests negatius.

TRUDY

Gat femella. Data de naixement aproximada: 15-5-2023.

És una més dels nou arribats de La Nou de Berguedà. Tots molt bonics i simpàtics.

La Trudy és molt mansa i bona, amb ganes de jugar, que és el què toca per la seva edat.

Està vacunada, desparasitada i amb els tests negatius.

FREYA

Gat femella. Data de naixement aproximada: 2-5-2023.

La Freya i els seus dos germanets (el Dylan i la Kaia) van ser recollits a la zona de la Valldan, a Berga. Corrien per la carretera i estaven en perill de ser atropellats.

Són molt mansos, simpàtics, juganers i una “cucada”.

Ja els tenim vacunats, testats i desparasitats, així que només fan falta famílies adoptives que s’enamorin d’ells, que segur que en quedaran.

BITXO

Gat mascle. Data de naixement: 15-7-2021.

Va ser adoptat de la protectora quan encara era un gatonet petitó, però ara, per motius que no vénen al cas, ens el tornen.

Després d’uns dies d’adaptació amb els seus nous companys i amb l’entorn, ja està preparat per trobar una nova llar, on esperem que visqui molt feliç tota la seva vida!

PANXU

Gat mascle. Data de naixement: 8-4-2023.

D’ell podem dir que és afectuós, simpàtic i una preciositat!

Pot conviure amb altres gats i gossos.

Està en acollida, però necessitem una llar adoptiva on passar moltes estones d’estima.

ARCHIE

Mascle. Data de naixement: 10-10-2017.

Està molt integrat amb la resta de gats de la protectora. Ja fa mesos que el tenim amb nosaltres. És molt tranquil i es porta molt bé, tant amb nosaltres com amb la resta de companys d’habitació.

MININA

Femella. Data de naixement: 15-9-2015.La Minina va arribar ja fa uns quants mesos de la zona del Mercadal de Berga. Estava malalta, amb pulmonia i deshidratada. Va estar unes setmanes ingressada d’urgències, però ara està sana i molt bonica. És molt poruga i costa d’agafar, tot i això cada vegada està més relaxada i creiem que pot trobar una llar on tinguin experiència amb gats, i ella podrà ser feliç. Sort petitona! 

KERRY

Mascle. Data de naixement: 4-10-2019.És una mica tímid, ell es deixa tocar, però és una mica poruc. Creiem que en una llar es trobaria més segur. Va arribar una mica prim, però ara fa goig, està molt maco. S’entén molt bé amb tota la colla de gats de la protectora

BIMBO

Mascle. Data de naixement: 15-1-2015.Primer de tot… Què difícil és fer fotos als gats negres!!! Però… Què guapos que són!!!! El Bimbo ens el van portar d’Avià, en un estat molt dolent: ple de paparres, deshidratat, amb diarrees… El pitjor ja ha passat i podem posar-lo en adopció. És un gat molt bo i afectuós, però és molt territorial i ja s’ha fet l’amo de l’habitació. Pot conviure amb altres gats, tot i que creiem que el millor per a ell seria ser gat únic a casa.  Prometem fer una altra sessió de fotos.

« Entrades més antigues