Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gat

GUS

Mascle. Data de naixement: 10-7-2020.
Té molt bon caràcter, dòcil i afectuós. Li encanten les carícies i estem ben segurs que ha conviscut amb família. És tranquil i pot conviure amb altres gats. Us recordem que va ser recollit al poble d’Avià. Ens ajudeu a trobar-li una llar?  

FILS

Femella. Data de naixement: 27-11-2020.Aquesta petitona tan bonica va ser recollida a la zona del Bar Santa Eulàlia de Berga. És molt mansa i dolça, tot i que és una mica trapella, ja que sap obrir totes les portes! Al principi ens semblava impossible, fins que la vam enxampar! Increïble, però és tota una professional!!!

MININA

Femella. Data de naixement: 15-9-2015.La Minina va arribar ja fa uns quants mesos de la zona del Mercadal de Berga. Estava malalta, amb pulmonia i deshidratada. Va estar unes setmanes ingressada d’urgències, però ara està sana i molt bonica. És molt poruga i costa d’agafar, tot i això cada vegada està més relaxada i creiem que pot trobar una llar on tinguin experiència amb gats, i ella podrà ser feliç. Sort petitona! 

QUENTIN

Mascle. Data de naixement: 20-4-2019.Va ser trobat a Sant Corneli (Cercs, Berguedà) i la història es repeteix: desnudrit, deshidratat, ple de puces i ferides… I uns dies al veterinari per recuperar-se. És un gat molt dòcil i afectuós, li encanten les carícies i estar als braços. S’entén molt bé amb tots els gats que tenim, mai s’ha mostrat agressiu. En resum: té un caràcter molt bo. Encara està una mica prim i el pèl necessita un temps per ser brillant, però segur que d’aquí poc estarà ben guapo!  

KERRY

Mascle. Data de naixement: 4-10-2019.És una mica tímid, ell es deixa tocar, però és una mica poruc. Creiem que en una llar es trobaria més segur. Va arribar una mica prim, però ara fa goig, està molt maco. S’entén molt bé amb tota la colla de gats de la protectora

BIMBO

Mascle. Data de naixement: 15-1-2015.Primer de tot… Què difícil és fer fotos als gats negres!!! Però… Què guapos que són!!!! El Bimbo ens el van portar d’Avià, en un estat molt dolent: ple de paparres, deshidratat, amb diarrees… El pitjor ja ha passat i podem posar-lo en adopció. És un gat molt bo i afectuós, però és molt territorial i ja s’ha fet l’amo de l’habitació. Pot conviure amb altres gats, tot i que creiem que el millor per a ell seria ser gat únic a casa.  Prometem fer una altra sessió de fotos.

DARK

Gat mascle. Data de naixement: 1-6-2018.El Dark va ser trobat ferit a la carretera comarcal, a l’alçada de la sortida de Berga centre. Es deixa tocar fàcilment, tot i que de moment, quan el vols agafar a coll, s’espanta i s’escapa. Creiem que amb paciència arribarà a ser un gat mans. Necessita una família que pugui donar-li la confiança que tant li fa falta. Com veieu, és un gat preciós!