Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gat (Pàgina 1 de 2)

MATILDA

Femella. Data de naixement: 15 – 2 – 2019.Fa uns dies ens van portar aquesta gateta recollida a Puig-Reig que, per les seves bones condicions, vam pensar que tenia propietari, però malauradament no porta xip i ningú l’ha reclamat, així que comencem a buscar-li una casa adoptiva.La Matilda és molt mansa i li encanten els “mimus”. Encara no l’hem introduït amb els altres gats, ja que li falten uns dies de quarentena, però ben aviat farem les proves i esperem que es faci amiga de tota la colla.

MININA

Femella. Data de naixement: 15-9-2015.La Minina va arribar ja fa uns quants mesos de la zona del Mercadal de Berga. Estava malalta, amb pulmonia i deshidratada. Va estar unes setmanes ingressada d’urgències, però ara està sana i molt bonica. És molt poruga i costa d’agafar, tot i això cada vegada està més relaxada i creiem que pot trobar una llar on tinguin experiència amb gats, i ella podrà ser feliç. Sort petitona! 

TAQUETES

Ara que les dues bessones estan adoptades, ens cal trobar una llar a  la tercera, que al final és un mascle! El seu nom “TAQUETES”,  i el tenim d’acollida a la nostra súper casa mainadera de la Pat i la Judit.    

QUENTIN

Mascle. Data de naixement: 20-4-2019.Va ser trobat a Sant Corneli (Cercs, Berguedà) i la història es repeteix: desnudrit, deshidratat, ple de puces i ferides… I uns dies al veterinari per recuperar-se. És un gat molt dòcil i afectuós, li encanten les carícies i estar als braços. S’entén molt bé amb tots els gats que tenim, mai s’ha mostrat agressiu. En resum: té un caràcter molt bo. Encara està una mica prim i el pèl necessita un temps per ser brillant, però segur que d’aquí poc estarà ben guapo!  

KERRY

Mascle. Data de naixement: 4-10-2019.És una mica tímid, ell es deixa tocar, però és una mica poruc. Creiem que en una llar es trobaria més segur. Va arribar una mica prim, però ara fa goig, està molt maco. S’entén molt bé amb tota la colla de gats de la protectora

PIKSY

Mascle. Data de naixement: 1-7-2020. El Piksy i la seva germana Puksy van entrar a la protectora ja fa uns dies. Per motius personals, el seu propietari els va haver de deixar. Ara ja estan adaptats a la seva nova situació i hem d’intentar buscar una llar per a ells. Seria ideal una adopció conjunta, ja que sempre han viscut junts.  El Piksy és molt bo, té un caràcter perfecte, és molt dolç, li agraden les carícies i estar amb els humans. S’entén perfectament bé amb tota la colla.  

PUKSY

Femella. Data de naixement: 1-7-2020.La Puksy i el seu germà Piksy van entrar a la protectora ja fa uns dies. Per motius personals, el seu propietari les va haver de deixar.Ara ja estan adaptats a la nova situació i hem de buscar una llar per a ells. Si poguessin marxar junts seria una sort, ja que sempre ho han estat.La Puksy és una mica poruga, tot i que es deixa agafar i acariciar. Necessita una mica més de temps per confiar amb els humans, però amb paciència, pot ser una gata molt dolça. S’entén perfectament bé amb tota la colla.

JAZMIN

Femella. Data de naixement: 30-9-2020.Aquesta bonica gateta va ser recollida al Polígon Industrial de Berga i ningú l’ha reclamat, així que ja la tenim a punt per adoptar.És mansa, molt dolça i li encanten les carícies. Pot conviure amb altres gats. És tranquil·la i li busquem una llar on li puguin donar tota l’estima que tan necessita.

BRUNILDA

Femella. Data de naixement: 1-4-2020. Va ser recollida a la zona de Santa Eulàlia de Berga.Bonica i dolça gateta, és molt mansa, li encanten els “mimos” i que l’agafis a coll. S’entén amb tots els gats que tenim a la protectora. Es va adaptar molt ràpid i ens agradaria trobar-li una llar tan bonica com ella!

Seti

Mascle. Data de naixement: 13- 6 – 2021.Aquest petitó va ser recollit a la zona de les piscines de Berga juntament amb la seva germana, la Runa, que ja ha trobat una bonica llar.Com a bon gató és juganer, molt simpàtic i dolç. Li encanta que li rasquis la panxa i, quan el tens en braços, el seu ronroneig ens diu que li encanta. Això sí, menja molt i és un golafre. És guapíssim i esperem trobar-li una llar ben aviat.

« Entrades més antigues