Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gos (Pàgina 1 de 2)

TOMY

Mascle. Data de naixement: 30-11-2014. Alçada: 47cm.
El Tomy, com molts d’ells, va arribar amb molta por, però a poc a poc ha anat millorant i adaptant-se molt bé al dia a dia de la protectora, tot i que encara es mostra temorós amb les persones desconegudes, però li passa de seguida. És sociable amb altres gossos, tant mascles com femelles. Amb les persones busca les carícies i és molt afectuós. Seria ideal per a ell una família tranquil·la. Tot i així, una bona passejada li encanta i va molt bé amb corretja. Ens ajudeu a trobar-li una llar?  

CLEO

Femella. Data de naixement: 1-3-2020. Alçada: 35cm.En la seva curta vida, ha tingut molt mala sort. Plena de penúries i malifetes, ens va arribar amb una ferida al coll. Sabem que va parir al camp, com a mínim un cop, ella sola i tirant endavant els seus fills. La van haver d’agafar amb gàbia trampa, ja que tenia unes pors terribles… Potser per tot això ens va tocar de ple al cor i li vam dedicar un temps especial per a ella amb carícies, paraules dolces, amb molta estima…Ara és tota una alegria veure-la tan feliç movent la cua i estem molt contents per ella, ja que s’ho mereix, perquè és tot bondat, és la nostra “nineta” i perquè ens l’estimem moltíssim!NOTA: Segurament donarà positiu en leishmania.

ROY

Mascle. Data de naixement: 21-3-2021.El Roy va arribar amb el seu germà, que ja va ser adoptat. Ara s’ha fet molt amic de l’Iscra, amb qui comparteix jocs i passejades. És un gos molt bo, però una “cabreta boja” que encara necessita aprendre moltes normes. És juganer i actiu, és molt jove i necessita activitat diària. Surt molt bé amb corretja, tot i que és una mica poruc amb les coses que no coneix.

ISCRA

Femella. Data de naixement: 6-3-2016. Alçada: 52cm.Fa uns 2 anys que l’Iscra va ser adoptada de la protectora, però per motius personals, ens la tornen, així que li hem de buscar una nova llar.És una gosssa molt bona i simpàtica, surt bé amb corretja i s’entén amb els altres gossos, tant mascles com femelles. Amb els humans tampoc hi ha cap problema, ella saluda a tothom. És una mica independent i força activa, li encanta jugar i córrer, sempre amunt i avall, és una excel·lent esportista!.

EYRA

Femella. Data de naixement: 15-6-2015. Alçada: 50cm.Va ser recollida a Berga, davant del Bar Santa Eulàlia. Tot i el seu caràcter excepcional, ningú l’ha reclamat.L’Eyra és una “bonassa”, simpàtica i afectuosa! S’entén amb tothom i amb els altres gossos, tant mascles com femelles, i surt molt bé amb corretja. És molt bona companya i ja veieu que és una preciositat!

PINGU

Mascle. Data de naixement: 15-5-2011. Alçada: 38cm. Va ser trobat a Cercs. Tot i que porta xip, no s’ha pogut localitzar el propietari i ningú l’ha reclamat. D’això ja fa unes quantes setmanes, així que el posem en adopció. Tot i la seva edat, és un gos que està en plena forma. Li agrada sortir a caminar i amb la corretja ho fa molt bé. S’entén amb tothom, i amb els altres gossos, ell tria amb qui s’entén i amb qui no, però en general bé.  És obedient i una mica independent. 

UR

Mascle. Data de naixement: 15-7-2018. Alçada: 62cm. Té un caràcter molt bo: fidel, obedient, no se separa del nostre costat i surt bé amb corretja. Ell va ser recollit a Berga, juntament amb l’Akila i els seus tres cadells, que ja estan adoptats.  Creiem que l’Ur pot conviure amb qualsevol tipus de família, tot i que s’ha de tenir en compte que és un gos gran i actiu. Necessita les passejades diàries. Estem segurs que l’Ur serà un bon company. 

AKILA

Femella. data de naixement: 21-5-2017. Alçada: 60cm. Aquesta gosseta és la mare del Duc, del Max i de la Wonka. Van arribar del mateix lloc, de Berga, juntament amb l’Ur. L’Akila és molt bona gossa, tot i que es mostra desconfiada amb els nou arribats, però al cap de pocs minuts, ella ja es mostra confiada i simpàtica. Surt bé amb corretja i és obedient. És força activa i una mica nerviosa, per això li convé cremar energia amb llargues passejades.   

CAPI

Mascle. Data de naixement: 10-10-2018. Alçada: 61cm.Si ho recordeu, el Capi va venir de la zona d’Aiguadora. Era tot pell i os, el seu estat era lamentable, feia molta llàstima. D’això ja han passat unes setmanes i ara està preciós!!! Està recuperat tan físicament com mentalment, és un gos valent, té bon caràcter i s’entén amb tothom. És afectuós i creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família. Això sí, és un gos jove, gran i actiu. S’han de tenir en compte les seves necessitats físiques.

Gina

Femella. Data de naixement: 24-6-2017. Alçada: 55cm.
Està forta i valenta,  però us hem de dir que ha donat POSITIU EN LEISHMANIOSIS. És una gosseta simpàtica i molt bona, tot i que va una mica “al seu aire”. Surt bé amb corretja i es porta bé amb els altres gossos. Pot conviure amb qualsevol tipus de família. És tranquil·la a les passejades, tot i que com a bon gos caçador, està molt interessada en seguir rastres.

« Entrades més antigues