Breed: Gos

Gossos en adopció

RAY

Gos mascle. Data de naixement: 15 – 9 – 2023. Alçada: 65cm.

Va arribar de Castellar del Riu (Berguedà) i no semblava abandonat, ja que el seu estat físic era molt bo, però ningú ha demanat per ell.

És un gos jove i valent, té molt bon caràcter i surt bé a passejar. S’entén amb tothom i li encanten les carícies. Seria ideal trobar-li una família activa com ell.

BARRUFET

Gos mascle. Data de naixement: 20-11-2021. Alçada: 56cm.

També és del decomís d’Avià i, com la majoria d’ells, amb caràcter temorós.

Tret de les seves pors, és un gos molt bo, net a la gàbia i surt força bé amb corretja.

Com amb la majoria d’ells, busquem una família petita, tranquil•la i amb paciència. Pot conviure amb altres gossos, tan mascles com femelles. És essencial que sigui una vivenda en una zona tranquil·la.

PEBROT

Gos mascle. Data de naixement: 15-12-2020. Alçada: 55cm.

Ell és un altre dels gossos del decomís d’Avià. Com la majoria d’ells, és poruc. Tot i això, és un gos molt bo i tranquil. Necessitem una família de pocs membres i tranquil•la i, si pogués ser, un lloc on no hi hagi molts sorolls.

Sabem que serà una tasca difícil, però no defallim i farem tot el possible perquè el Pebrot trobi una llar on l’estimin! Una estima que no va tenir mai.

XIC

Gos mascle. Data de naixement: 20-11-2021. Alçada: 59cm.

El Xic és un dels gossos del decomís d’Avià, de caràcter poruc, però és un bonàs.

És molt net a la gàbia i molt tranquil. Necessita temps d’adaptació i una família de pocs membres que tingui paciència.

Tot i les seves pors, és un gos molt dolç i estem segurs que si trobem l’adoptant per a ell, l’omplirà d’estima.

TITI

Gos mascle. Data de naixement: 15 – 3 – 2018. Alçada: 57cm.

El Titi va arribar amb 16 gossos d’un decomís a Avià.

Ha costat molt que agafés confiança, però ara ja surt molt bé a passejar amb corretja i se’l veu feliç amb nosaltres.

És un gos “una mica especial”, poruc i insegur, tot i que és molt bo. Serà difícil trobar una llar per a ell, ja que pel seu caràcter temorós ha d’anar amb una família petita, tranquil·la i amb molta paciència. Tot i això, no volem defallir i esperem tenir sort trobant-li aquesta família per a ell.

TRO

Seguim amb les presentacions dels gossos del decomís del Molí del Castell (Avià).

Gos mascle, d’uns 8 anys d’edat. Alçada: 59cm.

El Tro és un gos que està acostumat a conviure en grup. Quan surt a passejar es mostra molt protector dels altres, per la qual cosa creiem que seria bo trobar una casa on ell sigui l’únic. Tot i així, és molt bon gos i amb corretja va molt bé. És molt net a la gàbia i obedient. No té problemes amb els humans, ell s’entén amb tothom.

MIMI

Gos femella, d’uns 7-8 anys d’edat. Alçada: 59cm.

És un altre dels decomisats (en tenim uns quants).

La Mimi té molt bon caràcter, és molt dolça i obedient, tot i que una mica golafra. Sempre té gana i està disposada a deixar el plat ben net!

Surt molt bé amb corretja i passeja amb tranquil•litat. S’entén molt bé amb els voluntaris, no té cap problema amb els humans.

És tranquil•la, pel què creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de famíli

BUZZ

Mascle. Data de naixement: 20-1-2018. Alçada: 54cm.
És el tercer i últim rescatat de Guardiola de Berguedà, juntament amb el Woody i la Jessie i, com ells, va arribar amb molta por i desconfiança de tot i de tothom. Poc a poc l’anem acostumant a passejar amb corretja i cada vegada ho fa millor. S’entén molt bé amb els altres gossos, tant mascles com femelles i, amb la gent, al principi es mostra una mica desconfiat, però passada la primera reacció ja es relaxa i agraeix les carícies, que li encanten! És un gos molt bo i amb molta sensibilitat.  

BOBY

Mascle. Data de naixement: 15-9-2017. Alçada: 54cm.
Ja fa uns quants mesos que va arribar d’Olvan, amb molta por i desconfiança a tot el què l’envoltava. És un gos molt sensible i no volem pensar com va viure. El seu caràcter és introvertit, necessita una rutina diària i un lloc on se senti segur. Creiem que no pot viure a una ciutat per la por que té a tots els sorolls i a tot allò desconegut. Busquem per a ell una casa allunyada de la ciutat, una família tranquil·la i amb molta paciència. Tot i el seu caràcter, no defallim en la idea de trobar-li la millor llar per a ell. No li agrada passejar amb corretja (és una ànima lliure), tot i que de tant en tant ho hem de fer per acostumar-lo. És perfecte amb els altres gossos i s’ho passa molt bé jugant amb els seus companys. Amb els humans ja és una altra història…