Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

Breed: Gos

RUBIO 

Mascle. Data de naixement: 6-4-2018. Alçada: 45cm.

El Rubio també és un dels 8 nou arribats. 

És un gos molt sensible, segurament la seva vida fins ara ha sigut dura. És una mica tímid al principi però, poc a poc, va agafant confiança. S’està acostumant a anar amb corretja, tot i que encara li costa una mica, segur que d’aquí a poc anirà perfecte. S’entén amb tots els gossos, tant mascles com femelles, i amb els humans és molt bo, afectuós i submís. 

DALLAS

Femella. Data de naixement: 4-6-2018. Alçada: 56cm. La Dallas i el que creiem que és el seu germà, el Denver, van ser recollits a Berga en unes condicions pèssimes. Si ho recordeu, en una anterior publicació, ja vam comentar que creiem que les ferides que tenien per tot el cos eren degut a “baralles”.Han estat amb tractament, tot i que encara han de tornar a fer revisió veterinària, però creiem que ja és hora de presentar-los. Tant l’un com l’altre tenen un caràcter boníssim, s’entenen amb tothom (homes, dones i nens), són molt afectuosos, obedients i surten molt bé amb corretja, però tenen una força increïble, la qual cosa s’haurà de tenir en compte a l’hora de trobar una família.  El què si que us podem assegurar és que la seva estima serà infinita!  

EYRA

Femella. Data de naixement: 15-6-2015. Alçada: 50cm.Va ser recollida a Berga, davant del Bar Santa Eulàlia. Tot i el seu caràcter excepcional, ningú l’ha reclamat.L’Eyra és una “bonassa”, simpàtica i afectuosa! S’entén amb tothom i amb els altres gossos, tant mascles com femelles, i surt molt bé amb corretja. És molt bona companya i ja veieu que és una preciositat!

CAPI

Mascle. Data de naixement: 10-10-2018. Alçada: 61cm.Si ho recordeu, el Capi va venir de la zona d’Aiguadora. Era tot pell i os, el seu estat era lamentable, feia molta llàstima. D’això ja han passat unes setmanes i ara està preciós!!! Està recuperat tan físicament com mentalment, és un gos valent, té bon caràcter i s’entén amb tothom. És afectuós i creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família. Això sí, és un gos jove, gran i actiu. S’han de tenir en compte les seves necessitats físiques.

CRUC

Mascle. Data de naixement: 13-12-2018. Alçada: 50cm.Déu ni do la història que el Cruc porta al darrere, però ho deixarem així…És un gos molt bo, passeja molt bé amb corretja, atén a les ordres que li dónes, és afectuós a més no poder, surt i fa festes a tothom, però el Cruc té un gran problema… Quan està en família es creu que és l’amo de la casa i això ha comportat greus problemes que, ara, amb l’ajuda de professionals, estem intentant arreglar-ho. Tot i la quantitat de coses bones que té aquest gos, li hem de buscar la casa més adient per a ell. Sabem que no serà fàcil, però ho intentarem. Sort Cruc!!!

Buzz

Mascle. Data de naixement: 20-1-2018. Alçada: 54cm.
És el tercer i últim rescatat de Guardiola de Berguedà, juntament amb el Woody i la Jessie i, com ells, va arribar amb molta por i desconfiança de tot i de tothom. Poc a poc l’anem acostumant a passejar amb corretja i cada vegada ho fa millor. S’entén molt bé amb els altres gossos, tant mascles com femelles i, amb la gent, al principi es mostra una mica desconfiat, però passada la primera reacció ja es relaxa i agraeix les carícies, que li encanten! És un gos molt bo i amb molta sensibilitat.  

Boby

Mascle. Data de naixement: 15-9-2017. Alçada: 54cm.
Ja fa uns quants mesos que va arribar d’Olvan, amb molta por i desconfiança a tot el què l’envoltava. És un gos molt sensible i no volem pensar com va viure. El seu caràcter és introvertit, necessita una rutina diària i un lloc on se senti segur. Creiem que no pot viure a una ciutat per la por que té a tots els sorolls i a tot allò desconegut. Busquem per a ell una casa allunyada de la ciutat, una família tranquil·la i amb molta paciència. Tot i el seu caràcter, no defallim en la idea de trobar-li la millor llar per a ell. No li agrada passejar amb corretja (és una ànima lliure), tot i que de tant en tant ho hem de fer per acostumar-lo. És perfecte amb els altres gossos i s’ho passa molt bé jugant amb els seus companys. Amb els humans ja és una altra història…