Breed: Gos (Pàgina 1 de 2)

Gossos en adopció

ESTEL

Gos femella. Data de naixement: 24-6-2023. Alçada: 52cm.

Ens va entrar de Berga amb un prolapse a la vulva. El seu propietari no la va voler per no haver de pagar el veterinari.

Ara ja està donada d’alta i es troba perfectament bé.

És molt jove i necessita activitat. Surt bé amb corretja i és obedient. S’entén amb altres gossos i li encanta jugar amb les pilotes de tennis.

BARRUFET

Gos mascle. Data de naixement: 20-11-2021. Alçada: 56cm.

També és del decomís d’Avià i, com la majoria d’ells, amb caràcter temorós.

Tret de les seves pors, és un gos molt bo, net a la gàbia i surt força bé amb corretja.

Com amb la majoria d’ells, busquem una família petita, tranquil•la i amb paciència. Pot conviure amb altres gossos, tan mascles com femelles. És essencial que sigui una vivenda en una zona tranquil·la.

PEBROT

Gos mascle. Data de naixement: 15-12-2020. Alçada: 55cm.

Ell és un altre dels gossos del decomís d’Avià. Com la majoria d’ells, és poruc. Tot i això, és un gos molt bo i tranquil. Necessitem una família de pocs membres i tranquil•la i, si pogués ser, un lloc on no hi hagi molts sorolls.

Sabem que serà una tasca difícil, però no defallim i farem tot el possible perquè el Pebrot trobi una llar on l’estimin! Una estima que no va tenir mai.

XIC

Gos mascle. Data de naixement: 20-11-2021. Alçada: 59cm.

El Xic és un dels gossos del decomís d’Avià, de caràcter poruc, però és un bonàs.

És molt net a la gàbia i molt tranquil. Necessita temps d’adaptació i una família de pocs membres que tingui paciència.

Tot i les seves pors, és un gos molt dolç i estem segurs que si trobem l’adoptant per a ell, l’omplirà d’estima.

TITI

Gos mascle. Data de naixement: 15 – 3 – 2018. Alçada: 57cm.

El Titi va arribar amb 16 gossos d’un decomís a Avià.

Ha costat molt que agafés confiança, però ara ja surt molt bé a passejar amb corretja i se’l veu feliç amb nosaltres.

És un gos “una mica especial”, poruc i insegur, tot i que és molt bo. Serà difícil trobar una llar per a ell, ja que pel seu caràcter temorós ha d’anar amb una família petita, tranquil·la i amb molta paciència. Tot i això, no volem defallir i esperem tenir sort trobant-li aquesta família per a ell.

BELVA

Gos femella. Data de naixement: 10-1-2022. Alçada: 52cm.

La Belva vivia amb altres gossos que els cuidava una senyora d’edat avançada. Malauradament la senyora es va posar malalta i la situació es va complicar. Va arribar amb dos gossos cadells que necessitaven la nostra ajuda.

És una gosseta molt bona i bonica, tranquil·la i neta a la gàbia. Surt bé amb corretja i és força obedient.

ÀFRICA

Gos femella. Raça: llebrer. Data de naixement: 20-7-2022. Alçada: 64cm.

Ella es la tercera arribada de Salamanca i, com ja us hem explicat, quan acaba la cacera, molts d’aquests llebrers tenen un futur insegur.

L’Àfrica va arribar amb molta por. Ara molt millor, cada dia fem un pas endavant i estem contents de veure-la tan animada i relaxada.

És molt bona, neta a la gàbia, surt molt bé amb corretja i amb els altres, tant mascles com femelles, no hi ha cap problema. Amb els humans cada dia millior, i estem segurs que d’aquí poc estarà ben segura de sí mateixa.

QUEEN

Femella. Raça llebrer. Data de naixement: 30-12-2020. Alçada: 69cm. La Queen va arribar de Salamanca. Va arribar el final de la cacera i ja no la volien. Malauradament, cada any, se n’abandonen molts i, sovint, amb un final trist. Per posar el nostre granet de sorra, vam decidir ajudar-la a ella i a les seves companyes: la Chloe i l’Àfrica.

Es mostra una mica temorosa i desconfiada quan no coneix a la gent, però un cop se sent segura és tota dolçor. És molt bona, surt bé amb corretja i no té problemes amb els altres gossos, tant mascles com femelles.

BLACKY

Gos mascle. Data de naixement: 10-2-2015. Alçada: 57cm. 

Tot i que ja té 9 anys d’edat, el Blacky és un gos juganer i encara força actiu (típic caràcter de la raça Border Collie).

Les pilotes de tennis són el què més li agrada, no pararia mai d’anar-les a buscar. 

Surt bé amb corretja i és molt obedient. A la gàbia és un gos molt net.

Esperem trobar-li la família ideal per a ell.

TRO

Seguim amb les presentacions dels gossos del decomís del Molí del Castell (Avià).

Gos mascle, d’uns 8 anys d’edat. Alçada: 59cm.

El Tro és un gos que està acostumat a conviure en grup. Quan surt a passejar es mostra molt protector dels altres, per la qual cosa creiem que seria bo trobar una casa on ell sigui l’únic. Tot i així, és molt bon gos i amb corretja va molt bé. És molt net a la gàbia i obedient. No té problemes amb els humans, ell s’entén amb tothom.

« Entrades més antigues