Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

DARK

Gat mascle. Data de naixement: 1-6-2018.El Dark va ser trobat ferit a la carretera comarcal, a l’alçada de la sortida de Berga centre. Es deixa tocar fàcilment, tot i que de moment, quan el vols agafar a coll, s’espanta i s’escapa. Creiem que amb paciència arribarà a ser un gat mans. Necessita una família que pugui donar-li la confiança que tant li fa falta. Com veieu, és un gat preciós!

ARCHIE

Mascle. Data de naixement:  1 – 2 – 2018.L’Archie va entrar en unes condicions molt dolentes,  va passar uns dies al veterinari, ja que el seu estat de salut era molt preocupant. Ara, ja recuperant-se de totes les penúries,  podem posar-lo en adopció. És un gat una mica tímid, però molt afectuós. Poc a poc va agafant confiança i estem segurs que ben aviat li trobarem una casa meravellosa. Ens ajudeu a trobar-li?   

CARBÓ

Mascle. Data de naixement: 1-2-2018.El Carbó és un gat molt simpàtic i afectuós, està acostumat a viure en família, tot el què vol és companyia i esperem que ben aviat trobi la seva llar.Molta sort, Carbó!

Orri

Mascle. Data de naixement: 10-10-2015. Alçada: 52cm.
L’Orri va aparèixer a Castell de l’Areny. Ja han passat molts dies i el posem en adopció. Està castrat, vacunat, testat, xipat… Ara només queda trobar-li una llar i esperem que sigui ben aviat!
És un gos molt bo, simpàtic i afectuós, perfecte amb la gent (tant homes, com dones, com nens). Li encanta tenir companyia, surt molt bé amb corretja i li agrada molt passejar. És molt net a la gàbia. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.
Pel què fa al nas, el veterinari creu que pot ser de naixement o d’una ferida molt antiga i que no s’hi pot fer res. Diu que si se li tanca quirúrgicament, llavors pot tenir problemes amb la respiració. Així que sembla ser que només és un problema estètic, per tant, es quedarà així que és guapíssim!!!

Buzz

Mascle. Data de naixement: 20-1-2018. Alçada: 54cm.
És el tercer i últim rescatat de Guardiola de Berguedà, juntament amb el Woody i la Jessie i, com ells, va arribar amb molta por i desconfiança de tot i de tothom. Poc a poc l’anem acostumant a passejar amb corretja i cada vegada ho fa millor. S’entén molt bé amb els altres gossos, tant mascles com femelles i, amb la gent, al principi es mostra una mica desconfiat, però passada la primera reacció ja es relaxa i agraeix les carícies, que li encanten! És un gos molt bo i amb molta sensibilitat.  

Queca

Femella. Data de naixement: 5-8-2020. Us recordem que la Queca va ser trobada a Avià atropellada i amb un cop al cap. Va estar uns quants dies ingressada al veterinari però, com veieu, ara està ben guapa! És un encant i molt dolça. Està en una casa d’acollida on la cuiden molt bé, però necessitem adopció per a ella.