Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

THOR

Mascle. Data de naixement: 16-3-2020. Alçada: 73cm. Té molt bon caràcter, tot i que en un principi es mostra una mica temorós. Quan agafa confiança, és un gos molt dolç i afectuós. S’entén amb mascles i femelles, és una delícia sortir a passejar amb ell, va molt tranquil i sempre al teu costat. Com podeu veure, és una preciositat de gos que busca una llar on se l’estimin tal i com es mereix!

FLOC

FLOC – ARAMIS EN ADOPCIÓ:Mascle. Data de naixement: 25-4-2018. Alçada: 74cm.Tot el què podem dir d’aquest gos tan bonic és positiu: afectuós, bo, obedient, s’entén amb mascles i femelles, també amb humans (homes, dones i nens) i és una meravella passejar-lo. Estem ben convençuts que pot fer feliç a qualsevol tipus de família que se l’estimi tal i com es mereix. El seu passat ha quedat enrere, ara se li obre un bonic futur!

DALLAS

Femella. Data de naixement: 4-6-2018. Alçada: 56cm. La Dallas i el que creiem que és el seu germà, el Denver, van ser recollits a Berga en unes condicions pèssimes. Si ho recordeu, en una anterior publicació, ja vam comentar que creiem que les ferides que tenien per tot el cos eren degut a “baralles”.Han estat amb tractament, tot i que encara han de tornar a fer revisió veterinària, però creiem que ja és hora de presentar-los. Tant l’un com l’altre tenen un caràcter boníssim, s’entenen amb tothom (homes, dones i nens), són molt afectuosos, obedients i surten molt bé amb corretja, però tenen una força increïble, la qual cosa s’haurà de tenir en compte a l’hora de trobar una família.  El què si que us podem assegurar és que la seva estima serà infinita!  

DENVER

Mascle. Data de naixement: 4-6-2018. Alçada: 55cm. El Denver i la que creiem que és la seva germana, la Dallas, van ser recollits a Berga en unes condicions pèssimes. Si ho recordeu, en una anterior publicació, ja vam comentar que creiem que les ferides que tenien per tot el cos eren degut a “baralles”.Han estat amb tractament, tot i que encara han de tornar a fer revisió veterinària, però creiem que ja és hora de presentar-los. Tant l’un com l’altre tenen un caràcter boníssim, s’entenen amb tothom (homes, dones i nens), són molt afectuosos, obedients i surten molt bé amb corretja, però tenen una força increïble, la qual cosa s’haurà de tenir en compte a l’hora de trobar una família.  El què si que us podem assegurar és que la seva estima serà infinita!  

GUS

Mascle. Data de naixement: 10-7-2020.
Té molt bon caràcter, dòcil i afectuós. Li encanten les carícies i estem ben segurs que ha conviscut amb família. És tranquil i pot conviure amb altres gats. Us recordem que va ser recollit al poble d’Avià. Ens ajudeu a trobar-li una llar?  

TRUFA

Femella. Data de naixement: 1-5-2021. Alçada: 46cm.És bonica, oi? Ella és la filla de la Xocolata i la germana del Boogie (adoptat). Van ser recollits a l’escola de Sant Joan de Berga. En un principi és una mica poruga, però de seguida agafa confiança i tot són “mimos” i alegries! Ara va aprenent a anar amb corretja i d’aquí a no res les passejades seran molt agradables. Té molt bon caràcter i creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.