Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

KÈNIA 

És bonica, bona, afectuosa… En resum, és una nineta. Té uns dos mesos d’edat. Va ser recollida a Cal Rosal (Berga). La tenim d’acollida a casa de la Pilar, però necessitem adopció per a ella.

KOLDO 

Mascle. Data de naixement: 13-12-2017. Alçada: 44cm. 

El Koldo és un altre dels 8 nou arribats. Com els seus companys, té molt bon caràcter, és simpàtic i força obedient. Surt molt bé amb corretja i li encanta sortir a passejar. Es porta molt bé amb els altres gossos, tant mascles com femelles. Amb els humans també és molt bo i creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família que no tingui gats.

RUBIO 

Mascle. Data de naixement: 6-4-2018. Alçada: 45cm.

El Rubio també és un dels 8 nou arribats. 

És un gos molt sensible, segurament la seva vida fins ara ha sigut dura. És una mica tímid al principi però, poc a poc, va agafant confiança. S’està acostumant a anar amb corretja, tot i que encara li costa una mica, segur que d’aquí a poc anirà perfecte. S’entén amb tots els gossos, tant mascles com femelles, i amb els humans és molt bo, afectuós i submís. 

TITO 

Mascle. Data de naixement: 15-9-2020. Alçada: 53cm. Seguim presentant el grup dels 8 nou arribats i ara és el torn del TITO que, com veieu, és un gos molt bonic i molt bo.  És afectuós i li encanten les carícies. És molt jove i necessita cremar energia, és juganer i simpàtic.  Surt bé amb corretja i és perfecte amb altres gossos, tan t mascles com femelles. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família que sigui activa.  

CALINDO 

Mascle. Data de naixement: 13-10-2018. Alçada: 46cm. Un altre gos encantador, amb molt bon caràcter. S’entén amb els altres gossos, tant mascles com femelles, i amb els humans és encantador, sempre busca una carícia. Surt bé amb corretja, és obedient i força tranquil.  Estem segurs que qui l’adopti s’endurà un tresor!

ALFRED 

Mascle. Data de naixement: 28-3-2019. Alçada: 41cm. 

Continuem amb la presentació del grup dels 8 nou arribats. 

Un altre simpàtic gosset, molt afectuós i amb molt bon caràcter. S’entén molt bé amb mascles i amb femelles, i amb els humans es mostra molt dolç. Sempre està preparat per posar-se de panxa enlaire perquè li facis carícies. Surt bé amb corretja i creiem que pot conviure amb quasevol tipus de família.