Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

CRUC

Mascle. Data de naixement: 13-12-2018. Alçada: 50cm.Déu ni do la història que el Cruc porta al darrere, però ho deixarem així…És un gos molt bo, passeja molt bé amb corretja, atén a les ordres que li dónes, és afectuós a més no poder, surt i fa festes a tothom, però el Cruc té un gran problema… Quan està en família es creu que és l’amo de la casa i això ha comportat greus problemes que, ara, amb l’ajuda de professionals, estem intentant arreglar-ho. Tot i la quantitat de coses bones que té aquest gos, li hem de buscar la casa més adient per a ell. Sabem que no serà fàcil, però ho intentarem. Sort Cruc!!!

NARA

Femella. Data de naixement: 10-2-2017. Alçada: 52cm. Per motius personals, la família de la Nara la va deixar a la protectora. Els primers dies van ser una mica tristos per aquesta gosseta, però per sort va durar poc. Les passejades diàries, els jocs, les carícies i un bon plat de menjar van ajudar a la seva bona adaptació. La Nara té un caràcter molt bo, és molt juganera, surt molt bé amb corretja, s’entén amb tothom, la seva passió és jugar amb les pilotes i, a més a més, és molt obedient. Ens ajudeu a trobar-li una llar?

DALILA

Femella. Data de naixement: 24-06-2021.Va ser recollida a Puig-Reig fa uns dies i ningú l’ha reclamat. Ara ja està preparada per ser adoptada. És una gateta mansa i afectuosa. L’estem introduint al grup i es porta molt bé amb tota la colla. Creiem que pot conviure amb qualsevol tipus de família.

BIMBO

Mascle. Data de naixement: 15-1-2015.Primer de tot… Què difícil és fer fotos als gats negres!!! Però… Què guapos que són!!!! El Bimbo ens el van portar d’Avià, en un estat molt dolent: ple de paparres, deshidratat, amb diarrees… El pitjor ja ha passat i podem posar-lo en adopció. És un gat molt bo i afectuós, però és molt territorial i ja s’ha fet l’amo de l’habitació. Pot conviure amb altres gats, tot i que creiem que el millor per a ell seria ser gat únic a casa.  Prometem fer una altra sessió de fotos.

Guido

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Guido i el Leone són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per aquests dos petitons.

Leone

Gat mascle d’unes 8 setmanes d’edat. El Leone i el Guido són dos germanets que van ser recollits a Gironella. Són molt divertits i guapíssims, i també una mica trapelles. Ara ja és hora de trobar una casa per a aquests dos petitons.