Web de l'Associació Berguedana per a la protecció dels animals

MATILDA

Femella. Data de naixement: 15 – 2 – 2019.Fa uns dies ens van portar aquesta gateta recollida a Puig-Reig que, per les seves bones condicions, vam pensar que tenia propietari, però malauradament no porta xip i ningú l’ha reclamat, així que comencem a buscar-li una casa adoptiva.La Matilda és molt mansa i li encanten els “mimus”. Encara no l’hem introduït amb els altres gats, ja que li falten uns dies de quarentena, però ben aviat farem les proves i esperem que es faci amiga de tota la colla.

MININA

Femella. Data de naixement: 15-9-2015.La Minina va arribar ja fa uns quants mesos de la zona del Mercadal de Berga. Estava malalta, amb pulmonia i deshidratada. Va estar unes setmanes ingressada d’urgències, però ara està sana i molt bonica. És molt poruga i costa d’agafar, tot i això cada vegada està més relaxada i creiem que pot trobar una llar on tinguin experiència amb gats, i ella podrà ser feliç. Sort petitona! 

TAQUETES

Ara que les dues bessones estan adoptades, ens cal trobar una llar a  la tercera, que al final és un mascle! El seu nom “TAQUETES”,  i el tenim d’acollida a la nostra súper casa mainadera de la Pat i la Judit.    

TOMY

Mascle. Data de naixement: 30-11-2014. Alçada: 47cm.
El Tomy, com molts d’ells, va arribar amb molta por, però a poc a poc ha anat millorant i adaptant-se molt bé al dia a dia de la protectora, tot i que encara es mostra temorós amb les persones desconegudes, però li passa de seguida. És sociable amb altres gossos, tant mascles com femelles. Amb les persones busca les carícies i és molt afectuós. Seria ideal per a ell una família tranquil·la. Tot i així, una bona passejada li encanta i va molt bé amb corretja. Ens ajudeu a trobar-li una llar?  

QUENTIN

Mascle. Data de naixement: 20-4-2019.Va ser trobat a Sant Corneli (Cercs, Berguedà) i la història es repeteix: desnudrit, deshidratat, ple de puces i ferides… I uns dies al veterinari per recuperar-se. És un gat molt dòcil i afectuós, li encanten les carícies i estar als braços. S’entén molt bé amb tots els gats que tenim, mai s’ha mostrat agressiu. En resum: té un caràcter molt bo. Encara està una mica prim i el pèl necessita un temps per ser brillant, però segur que d’aquí poc estarà ben guapo!  

KERRY

Mascle. Data de naixement: 4-10-2019.És una mica tímid, ell es deixa tocar, però és una mica poruc. Creiem que en una llar es trobaria més segur. Va arribar una mica prim, però ara fa goig, està molt maco. S’entén molt bé amb tota la colla de gats de la protectora